Article

Covid 19 update

We are still going strong, even while working from home!

Ook thuis zitten we niet stil: NxtPort heeft een tal van nieuwe releases klaar!

Voor het einde van dit kwartaal kunnen we een heel aantal substantiële verbeteringen aan ons datasharing platform NxtPort aankondigen:

  • Platform 2.0 gaat live: Op dit platform worden data van verschillende bedrijven en havens opgeslagen of gedeeld. Data opslagen en gebruiken kan absoluut zonder zorgen: vanaf nu is de intake en kluis van deze end-to-end supply chain data nog beter beveiligd. Daarnaast werd het platform ook verder opgeschaald en containerized om nog meer partijen uit het buiten en binnenland met elkaar te kunnen connecteren via het platform. Het platform is nu gebaseerd op OpenShift waardoor het managen van services eenvoudiger wordt. 
  • Het concept van communities werd verder uitgebreidElke community kan voortaan beschikken over haar eigen marketplace: een overzicht van alle API's die relevant zijn voor de leden die tot die community behoren. 
  • Voor gebruikers in de haven van Antwerpen werd Single Sign On met C-Point verder verfijnd om een betere user experience te kunnen aanbieden. 
  • In de NxtPort console is er vanaf Q3 2020 ook de mogelijkheid om de facturen van NxtPort aan uw bedrijf, evenals het gebruik van de API's, en de gecollecteerde data fees overzichtelijk te downloaden.


API of the week 

CCRM data staat nu live ter beschikking voor terminals. De verderzetting van de bouw van CCRM werd een jaar geleden door Nxtport overgenomen en staat nu LIVE. Als terminaloperator kan u over deze data beschikken. Contacteer ons vandaag nog voor meer info! 

 

Wist je dat?

  • We nu ook voor De Brandweer van Antwerpen een pilot gestart zijn? Samen met hun proberen we om met het hergebruik van data levens te redden en de veiligheid te verbeteren. 
  • We in tijden van Covid-19 graag meedenken met bedrijven uit de logistieke sector en daarom ook onderdeel uitmaken van de werkgroep digitaal van de Vlaamse Gemeenschap om een exitstrategie uit te werken. 

Go to the Market

MARKET

We are here to help!

NxtPort is an organization of real people who are easy to reach. Don't hesitate to contact us here!

 

Contact Us
Register your company